Euskaldunen azentuak / Iñaki Gaminde - Gaminde, Iñaki (Labayru Ikastegia, 1999)
Euskal azentuak euskeraren eremu osoan zelangoak diran eta geografian kokatuteko ahalegina egin dau egileak. Horretarako 255 herritan aitutako materialak erabili dauz.