Bedia : bizimodua eta ohiturak - Etxazarra, Ainhoa; Kamiruaga, Akaitze; Etxebarria, Igone; Labayru Ikastegia; Bedia. Udala; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa ([Bilbao] : Labayru Ikastegia ; Bediako Udala ; BBK Fundazioa, 2013)
Bediako XX. mendeko bizimoduaren barri emoten dau liburu honek. Gehigarri moduan DVDa dauka, barriemoileek eurek azalpenak emoten dituela. Bide batez, herriko ahozko euskerearen corpus ederra osotzen da.
Keywords: Bedia -- Ohitura eta usadioak; Bedia -- Deskribapena; Monografiak