Bedia : bizimodua eta ohiturak / [egileak, Ainhoa Etxazarra, Igone Etxeberria, Akaitze Kamiruaga] - Etxazarra, Ainhoa (Geureak - Herri Ondare bilduma (Labayru Fundazioa), 2013)
Bediako XX. mendeko bizimoduaren barri emoten dau liburu honek. Gehigarri moduan DVDa dauka, barriemoileek eurek azalpenak emoten dituela. Bide batez, herriko ahozko euskerearen corpus ederra osotzen da.