Mungia : bizimodua eta ohiturak - Labayru Ikastegia; Etxazarra, Ainhoa; Kamiruaga, Akaitze; Mungia. Udala (Bilbao : Mungiako Udala ; Labayru Ikastegia, 2012)
Mungiako bizimodua joan dan mendean zelangoa izan dan eta zelan eboluzionau dauan azaltzen dau liburu honek. Antolaketa auzoka dago, baina atal bakotxean bizimodu horretako arlo bat lantzen da: nekazaritza, lanbideak, jaiotzatik helduarora arteko ohikuneak...
Keywords: Mungia- -- Deskribapena; Mungia -- Ohitura eta usadioak; Monografiak