Mungia : bizimodua eta ohiturak / [egilea, Labayru Ikastegia, Akaitze Kamiruaga (grabazinoak eta idazketea), Ainhoa Etxazarra (materialen sailkapena)] - Etxazarra, Ainhoa; Kamiruaga, Akaitze (Geureak - Herri Ondare bilduma (Labayru Fundazioa), 2012)
Mungiako bizimodua joan dan mendean zelangoa izan dan eta zelan eboluzionau dauan azaltzen dau liburu honek. Antolaketa auzoka dago, baina atal bakotxean bizimodu horretako arlo bat lantzen da: nekazaritza, lanbideak, jaiotzatik helduarora arteko ohikuneak...