Ez da ahotsik behar / Armando Quinteroren testua ; Marco Somaren ilustrazioak ; [itzulpena, Arkaitz Goikoetxea] - Quintero, Armando (Txo! (Txalaparta), 2015)
Animalia guztiek dute bere ahotsa. Ahotsarekin maitasuna adieraz diezaiokete elkarri eta gauza politak esan. Txakurrak zaunka egiten du, katuak miau, oiloak kakara, behiak marru, ardiak marraka, zaldiak irrintzi, otsoak ulu... Bakoitzak berea. Baina animalia guztiek ikasi dute ez dela ahotsik behar norbait maite duzula adierazteko.