Morga : bizimodua eta ohiturak - Barrena, Joseba; Labayru Ikastegia; Morga. Udala ([Bilbao] : Labayru Ikastegia : Morgako Udala, 2011)
Morgan herriko jenteari inkesta etnografikoa egin eta handik ateratako herri-jakituria, ondare etnografiko eta linguistikoa batzen da liburu honetan. Liburuaren osagarri DVD bat dauka, barri-emoileen grabazino hautuakaz.
Keywords: Morga -- Deskribapena; Morga -- Ohitura eta usadioak; Monografiak