Morga : bizimodua eta ohiturak / [egilea, Labayru Ikastegia lantaldea, Joseba Barrena ... et al.] - Barrena, Joseba (Geureak - Herri Ondare bilduma (Labayru Fundazioa), 2011)
Morgan herriko jenteari inkesta etnografikoa egin eta handik ateratako herri-jakituria, ondare etnografiko eta linguistikoa batzen da liburu honetan. Liburuaren osagarri DVD bat dauka, barri-emoileen grabazino hautuakaz.