Pilu Pilu! - Isern, Susanna; Sieg, Katharina; Goikoetxea, Arkaitz ([Pontevedra] : OQO ; Tafalla : Txalaparta, 2012)
Urrutiko oihan batean galdua, berde ilun ia marroi aintzira bat! Eta ur bare haietan krokodilo bat! Zergatik egiten du negar kokodriloak arratsaldero bazkalondoan? Txirriak lagundu nahi dio, baina arriskutsua dirudi.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Krokodiloak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura