Pilu Pilu! / egilea, Susanna Isernen ; ilustrazioak, Katharina Sieg ; [itzulpena, Arkaitz Goikoetxea] - Isern, Susanna (Txo! (Txalaparta), 2012)
Urrutiko oihan batean galdua, berde ilun ia marroi aintzira bat! Eta ur bare haietan krokodilo bat! Zergatik egiten du negar kokodriloak arratsaldero bazkalondoan? Txirriak lagundu nahi dio, baina arriskutsua dirudi.