Estalien gradora / Joxe Austin Arrieta - Arrieta, Joxe Austin (Txalaparta, 2016)
Zoazte. Literaturarik ez.Hau poesia da. Behar du izan.Hartzidura radarrez kontrolatua.Hitza Estalien Gradora, Volgaraino.Atxik-lotu estatua goroldiotuak.Birbatu berbaro sakabanatuak.Galdekatu presonierrak ohi legez.Leherrarazi Traktoreen Faktoria.Ekarri gure lineetara Zuhandor.Elegrafiatu etsaimenduak oro.Wait for further orders.