Eguzki- erlojua - Askasibar Renobales, Xabier; Arriaga, Mikel; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2016)
Gaur egun teknologia digitalak erabiltzen ditugu ia edozertako, eta, gainera, gure inguruko gazteek ez dute teknologia digitalik gabeko mundurik ezagutu. Hori dela eta, ezin dute ezta imajinatu ere egin nolakoa izango zen bizitza teknologia horiek erabili gabe (besteak beste, sakelako telefonoa, Internet, ordenagailua, telebista...) Horregatik, garrantzitsua da ikasleei ezagutaraztea hainbat zibilizaziotan erabilitako tresnak eta prozedurak; horien artean, ordua zehazteko eguzki-erlojua landuko dugu proiektu honetan.
2016/10/03
DBH, 4. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak