Lehenengo aldia / Lander Garro ... [et al.] - Martiartu, Diego; Mendiguren Elizegi, Xabier; Merino, Juan Karlos (1967-2017); Garro Perez, Lander; Rekalde, Paddy; Gisasola, Carmen; Madariaga Abaitua, Juan Ramon; Gonzalez, Sonia; Agirre, Joxean; Borda, Itxaro; Arana, Aitor; Zubizarreta, Patxi (Literotura (Txalaparta), 2004)
Nork ez du gogoratzen bere lehen aldia? Nork ez ditu bizi edo imajinatu hamaika lehen aldi? Lehen aldi errealistak eta fantasiosoak, umoretsuak eta trajikoak, norberarenak eta inorenak, ez ditugu antzeko bi aurkituko, nahiz eta baden hitz bat ipuinez ipuin erlea bezala saltoka dabilena: plazera