Askotariko adimenak lantzeko ulermen-proiektuak - LMH / Ane Etxeberria - Etxeberria Lizarralde, Ane (IRALE (2015-2016 ikasturtea), 2016)
Askotariko adimenen teoriaren ikuspegitik egindako ulermen proiektuak.