Hitzen lapurra - Gómez, Manu; Genua, Enkarni; Gaztelumendi, Unai; Paya, Xabier; Lanku Bertso Zerbitzuak (Oiartzun : Lanku, 2007)
Herriz herri ibiltzeko sortutako antzezlanean oinarritutako ipuin honetan, hitzen munduan murgildu nahi ditugu 4-8 bitarteko haurrak.Hitzekin hizketan jolastuz, bertsolaritzara hurbiltzeko aukera eskainiz, hizkuntzarekin jolastera gonbidatzen zaituztegu, haur eta guraso.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hiztegiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hitzak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura