Hitzen lapurra / [testua] Manu Gómez, Enkarni Genua ; [irudiak] Unai Gaztelumendi ; [ariketak, Xabier Paya] - Gómez, Manu (Lanku, 2007)
Herriz herri ibiltzeko sortutako antzezlanean oinarritutako ipuin honetan, hitzen munduan murgildu nahi ditugu 4-8 bitarteko haurrak.Hitzekin hizketan jolastuz, bertsolaritzara hurbiltzeko aukera eskainiz, hizkuntzarekin jolastera gonbidatzen zaituztegu, haur eta guraso.