Oinarrizko hiztegi marrazkiduna : euskara-ingelesa - Barruetabeña Barruetabeña, Sabin; Herrera Jauregi, Eukene; Ixaka Lopez-Mendizabal Saria (2000) (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 1999)
Oinarrizko euskara-ingelesa hiztegi marrazkiduna oso lagungarria duzu ingelesa ikasteko. Lehen Hezkuntzako ikasleei zuzendutako hiztegi honek era egokiz elkartzen ditu irudi bikain eta atseginak euskal hitzekin eta beraiei dagokien itzulpenarekin.
1999/01/26
1999/01/26
Ixaka Lopez-Mendizabal Saria 2000: Kontsulta-liburuen eta material osagarrien arteko hoberena, aipamen berezia
Keywords: Euskara -- -Ingelesa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak