Pasio hutsa - Ernaux, Annie; Urteaga, Joseba (Iruñea : Igela, 2002)
Iazko irailaz geroztik gizon baten zain egon naiz, haren deiaren eta bisitaren zain. Horretaz gain ez dut besterik egin.
Passion simple
Keywords: Helduentzako Literatura