Pasio hutsa / Annie Ernaux ; itzulpena, Joseba Urteaga - Ernaux, Annie (Literatura (Igela), 2002)
Iazko irailaz geroztik gizon baten zain egon naiz, haren deiaren eta bisitaren zain. Horretaz gain ez dut besterik egin.