Inortxok ezer baleki__ - Urkiola, Edurne; Lupeña, Cayetano; Urkiola, Edurne; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia : Bilbao Bizkaia Kutxa, 1992)
Narrazino barrien sorta hautua. Kontakizunen haria nortasunaren edo "inortasunaren" inguruan eratuta dago.
Keywords: Helduentzako Literatura