Inortxok ezer baleki__ / Edurne Urkiola ; [irudiak, Cayetano Lupeña eta Edurne Urkiola] - Urkiola, Edurne (Galburua (Labayru Ikastegia), 1992)
Narrazino barrien sorta hautua. Kontakizunen haria nortasunaren edo "inortasunaren" inguruan eratuta dago.