Behinola : Haur eta gazte literatura aldizkaria . 33. zenbakia - Alonso, Aitziber; Agirrezabal, Lore (Donostia : Galtzagorri Elkartea, 2016)
- Hitzaurrea. - Proposamen berria: Olerki xuxurlatua. - Erreportajea: Roald Dahl: 100 urte. - Sormenez: Alaine Agirre, Jokin Mitxelena. - Galtzagorri albiste: Maria Goikoak Batbirulau! app saritua. - Lau eskutara: Badago ipuinik otsorik gabe? - Iruzkinak. - Liburu kuttuna: Lourdes Auzmendi. - Kolaboratzaileak.
2016/04/27
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2016ko deialdia)
Keywords: Haur eta gazte literatura -- Aldizkariak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak