Behinola : Haur eta gazte literatura aldizkaria / [koordinatzailea: Lore Agirrezabal ; erredakzio batzordea: Aitziber Alonso ... [et al.] - Alonso, Aitziber; Agirrezabal, Lore (EIMA 1 (2016ko deialdia), 2016)
- Hitzaurrea. - Proposamen berria: Olerki xuxurlatua. - Erreportajea: Roald Dahl: 100 urte. - Sormenez: Alaine Agirre, Jokin Mitxelena. - Galtzagorri albiste: Maria Goikoak Batbirulau! app saritua. - Lau eskutara: Badago ipuinik otsorik gabe? - Iruzkinak. - Liburu kuttuna: Lourdes Auzmendi. - Kolaboratzaileak.