Behinola : Haur eta gazte literatura aldizkaria . 32. zenbakia - Alonso, Aitziber; Agirrezabal, Lore (Donostia : Galtzagorri Elkartea, 2015)
- Hitzaurrea - Artikulua: Neskatilak (gehiengoa ala gutxiengoa?) Victoria Fernandez - Mahai-ingurua: HGL eta genero-berdintasuna - Sormenez: Antxiñe Mendizabal eta Ainara Azpiazu, "Axpi" - Galtzagorri Albiste: 25. urteurrena, bete-betea. - Lau eskutara: Dalla parte delle bambine. - Iruzkinak. - Kolaboratzaileak.
2015/11/19
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2016ko deialdia)
Keywords: Haur eta gazte literatura -- Aldizkariak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak