Behinola : Haur eta gazte literatura aldizkaria / [koordinatzailea: Lore Agirrezabal ; erredakzio batzordea: Aitziber Alonso ... [et al.] - Alonso, Aitziber; Agirrezabal, Lore (EIMA 1 (2016ko deialdia), 2015)
- Hitzaurrea - Artikulua: Neskatilak (gehiengoa ala gutxiengoa?) Victoria Fernandez - Mahai-ingurua: HGL eta genero-berdintasuna - Sormenez: Antxiñe Mendizabal eta Ainara Azpiazu, "Axpi" - Galtzagorri Albiste: 25. urteurrena, bete-betea. - Lau eskutara: Dalla parte delle bambine. - Iruzkinak. - Kolaboratzaileak.