Askotariko adimenak lantzeko ulermen-proiektuak - Haur Hezkuntza - Olano Agirrezabalaga, Nekane; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2016)
Askotariko adimenen teoriaren ikuspegitik egindako ulermen proiektuak.
2016/02/05
Haur Hezkuntza
Keywords: Adimen anizkoitzak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak