Askotariko adimenak lantzeko ulermen-proiektuak - Haur Hezkuntza / Nekane Olano - Olano Agirrezabalaga, Nekane (IRALE (2015-2016 ikasturtea), 2016)
Askotariko adimenen teoriaren ikuspegitik egindako ulermen proiektuak.