Inpresionismoa musikan : XX. mendeko musika : Debussy eta Ravel - Ibañez Mendikute, Leire; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2016)
XX: mende hasieran Inpresionismo deituriko korronte estetikoa sortu zen musika, poesian eta pinturan. Musikaren soinu‐ eta estilo‐ezaugarrien bidez, Debussy eta Ravel egile nagusiak aztertuko ditugu.
2016/03/07
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Ravel, Maurice -- (1875-1937); Debussy, Claude -- (1862-1918); IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Biografiak