Inpresionismoa musikan : XX. mendeko musika : Debussy eta Ravel / Leire Ibañez Mendikute - Ibañez Mendikute, Leire (IRALE (2015-2016 ikasturtea), 2016)
XX: mende hasieran Inpresionismo deituriko korronte estetikoa sortu zen musika, poesian eta pinturan. Musikaren soinu‐ eta estilo‐ezaugarrien bidez, Debussy eta Ravel egile nagusiak aztertuko ditugu.