Baiezko edo ezezko egoerei lotutako irudiak sailkatzea [Haur Hezkuntza] (: Agrega, Comunidad de Madrid)
Egoeren irudiak egongo dira (borrokak, garbitzen, jaten, gela txukuntzen, oihuka...), ikasleak baieztapenarekin edo ezeztapenarekin lotu beharko ditu.
Haur Hezkuntza
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak