Baiezko edo ezezko egoerei lotutako irudiak sailkatzea [Haur Hezkuntza]
Egoeren irudiak egongo dira (borrokak, garbitzen, jaten, gela txukuntzen, oihuka...), ikasleak baieztapenarekin edo ezeztapenarekin lotu beharko ditu.