Izan ere, ikusten ez badut, ez dakit [Haur Hezkuntza] (: Agrega, Comunidad de Madrid)
Ikasleak arreta objektu batean finkatzea helburu duen jolas didaktikoa, aukera ezberdinen aurrean egokia zein den bereizten ikas dezan.
Haur Hezkuntza
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak