Eskuila metalikoen hiztegi teknikoa / Jaz-Zubiaurre SA ; Fernando Larreategi, Javier Zubiaurre, Jose Manuel Urrutxua ; zuzenketak, ...eta kitto! Euskara Elkartea - Larreategi, Fernando; Zubiaurre, Javier; Urrutxua, Jose Manuel (Hiztegi Teknikoak, 2009)
Eskuetan duzun hau, Jaz- Zubiaurrek egindako euskararen erabileraren aldeko apostuaren emaitza da. 2007an euskararen erabilera bultzatzeko plana onartu eta berehala, lan jardunean erabilera bultzatzeko hiztegi teknikoa beharrezkoa zela antzeman genuen.