Egin klik saguarekin izendatutako 2 objektudun sekuentzia bat
Pantailan hitz batzuk agertuko dira: ikasleek zuzenak aurkitu behar dituzte: hemen eta han. Hala egiten dutenean, pantailako irudiak desagertu egingo dira eta irudi berri bat agertuko da; berri horretan pertsona bat objektu batekiko gertu eta urrun agertuko da.