Ehundurak . 1. kapitulua - Nogales, Luis; Rival, Mikel; Rodríguez Arkaute, Natxo; Rodríguez, Fito (Vitoria-Gasteiz : Imago Producción Audiovisual, 1999)
Aurkezten dizuegun bideo-material didaktiko honetan, Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako lehengo Zikloan landu ohi diren ikasgaiak eta edukiak azaltze dira. Osagarrizko material didaktikoa dela kontuan hartzu, irakasle bakoitzak bere curriculum-diseinuaren arabera egokitu beharko du. Hezkuntza-erreformaren xede eta planteamenduak ez ditugu ahaztu lan hau bururatzerakoan. Proiektu honek ez du inoiz mugatu beharko irakaslearen curriculum-diseinua. Material lagungarria denez, curriculum-diseinuaren osagarrizko atal bat bezala erabili beharko da. Kontuan izan behar du bilduma onen bideo-zinta bakoitzak hogei minutu irauten duela. Ikasgaien hautaketa oso erraza da. Gaiak eta edukiak elkarlotuta egon arren, kapitulu bakoitza isolaturik erabil daiteke.
EIMA Programa 1997
DBH, 1. eta 2. mailak
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz egina
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak