Hiztegi Orokor Teknikoa = Diccionario general y técnico - Mujika, Luis Mari (1939-2017); Txillardegi (1929-2012) (Bilbo : Vasco-libro, 1983)
1.- Castellano-Euskara.
2.- Euskara-Gaztelera.
Keywords: Euskara -- Hiztegiak -- Gaztelania; Gaztelania -- Hiztegiak -- Euskara; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak