Kolorea aldatu nahi zuen otsoa - Lallemand, Orianne; Thuillier, Éléonore; Hariñordoki, Antton ([S.l] : Auzou, 2016)
Goiz honetan, otsoa biziki umore gaiztoan da. Beltz-beltza izanik, bere burua ez du batere ederra kausitzen. Erabaki du kolorea aldatzea! Baina ez da uste duen bezain aise.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Koloreak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak