Kolorea aldatu nahi zuen otsoa / testua, Orianne Lallemand ; ilustrazioak, Éléonore Thuillier ; [itzulpena, Antton Harignordoquy] - Lallemand, Orianne (Les aventures de Loup, 2016)
Goiz honetan, otsoa biziki umore gaiztoan da. Beltz-beltza izanik, bere burua ez du batere ederra kausitzen. Erabaki du kolorea aldatzea! Baina ez da uste duen bezain aise.