Alde hortik eulia! - Jadoul, Émile; Mujika, Eider ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Badirudi animalila guztiei egiten diela traba euliak. Altxatu azal-hegalak eta ea aurkitzen duzun!
Orri tolesgarriak
0-4 urte (Urdina)
jat. izenb: Pas touche, la mouche!
Keywords: Euliak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak