Alde hortik eulia! / Émile Jadoul ; [itzultzailea, Eider Mujika] - Jadoul, Émile (Aurkitu (Ibaizabal), 2016)
Badirudi animalila guztiei egiten diela traba euliak. Altxatu azal-hegalak eta ea aurkitzen duzun!