Z Jokoetako izarrak - Walker, Peter; Bié; Garmendia Alberdi, Ane ([Euba] : Ibaizabal, 2016)
Aparteko gertaera bat. Munduko kirolaririk onenak. Engainua eta tradizioa barra-barra. Eliteko talde bat zonbien mehatxuaren aurka.
10 urtetik aurrera (gorria)
Els reis dels Z Games
Keywords: Abenturak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zonbiak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak