Z Jokoetako izarrak / Peter Walker ; irudiak, Bié ; [itzulpena, Ane Garmendia Alberdi] - Walker, Peter (Zonbi gunea (Ibaizabal), 2016)
Aparteko gertaera bat. Munduko kirolaririk onenak. Engainua eta tradizioa barra-barra. Eliteko talde bat zonbien mehatxuaren aurka.