Euskal Herria : goitik behera zerutik = De arriba abajo del cielo / / Santiago Yaniz Aramendia - Yaniz, Santiago (S. Yaniz, 2015)
Euskal Herria Goitik Behera euskaldunon herriaren gaineko begirada bertikala da, argazkitan jasoa. Arrano begiekin ikusita bestelako Euskal Herri bat zabalduko zaigu, ezohikoa, harrigarria eta biziki argigarria. Santiago Yaniz argazkilari eta egileak Euskal Herriko zazpi lurraldeen aireko interpretazioa egin du 150 argazki zein baino zein ederragotan. Ahalegin horretan, gure herriko paisaia, lurralde, biztanle, espazioen erabilera eta okupazioen ikuspegi osoa jaso du, eta gizakion jardunak sortu eta soilik airetik bereiz daitezkeen paisaia berrien eraketa ere erakutsi du.