Paradisu itsasontzia : arlote metodoa, ametsezko itsas bidaia bat egiteko - Santana, Eva; Bosch, Jaume ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Amak itsas bidaia bat irabazi du gure familiaren osasuna arriskuan jarri ostean: oso zaila da eskabetxeko berberetxoen patearen 500 etiketa biltzea, baina are meritu handiagoa du hori jateak, benetan! Eta amak dioenez ez dela janaririk bota behar...Ozta-ozta atera gara bizirik, eta, ospatzeko, Paradisu itsasontzian bidaia bat egingo dugu. Luxuzko sei egun, DENA BARNE!Guztia prest dugu ... ametsezko bidaiara joateko!!!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura