Baloiak arboletan - Peña, Yoseba; Zubimendi, Alai ([Euba] : Ibaizabal, 2016)
Zergatik dago eskolako ate beltza beti itxita? Bai, bai, idazkaritza aurrean dagoena. Behin Jonek irekita ikusi zuen eta, haren atzean, eskailera batzuk aurkitu zituen. Eskailerak jaisten ari zela, irristatu, erori eta baso berezi batean amaitu zuen. Baso hartako arbolen adarretan baloiak zeuden zintzilik!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Adarbakarrak; Herensugeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak