Euskarari gorazarrea - Iturria Sarasibar, Pedro (Berriozar : Denonartean, 2016)
Ni ez naiz hizkuntzalaria. Ni farmazialaria naiz. Lagun, gaixo eta medikamentuen artean ematen dut eguna, baina, bizitzak ere, euskararen bideetatik eraman nau; euskara ikastera, euskaraz bizitzera eta euskarari eustera.Hogeita bost urte zituela euskara ikasten hasi zen botikari baten euskarari buruzko gogoetak.
Keywords: Helduentzako Literatura