Musika-tresnak - Boulestreau, Georges; Totorika, Kattalin; Zubeldia, Nahia; Videgain, Xarles; Zubeldia, Unai; Elorn Ibai hegietako Herriarteko Musika Eskola; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2016)
Liburu eta CD honen xedea era guztietako musika-tresnak haurrei aurkeztea da. ezagunenak, klasikoak, gaurkoak, ohikoak... Helburu pedagogikoa du, hortaz, instrumentuak 6 urtetik gorako haurren eskura jarri nahi baititu. Gainera, Musika Eskola eta Kontserbatorioen Federazioaren batzorde pedagogikoaren oniritzia duen materiala da. Orotara, munduko eskualde guztietako 400 bat musika-tresnaren marrazkiak eta informazioa biltzen ditu, eta 70 bat instrumenturen grabaketak.
6 urtetik aurrera
Les instruments de musique
Keywords: Instrumentuak (Musika); Erreferentzia-materialak