Musika-tresnak / Georges Boulestreau, Elorn Ibai hegietako Herriarteko Musika Eskolarekin ; euskarazko itzulpena, Kattalin Totorika ; zuzenketa, Nahia Zubeldia eta Ikaseko Lankideak ; hizkuntza gainbegirada, Xarles Videgain euskaltzaina ; argitalpena, Unai Zubeldia - Boulestreau, Georges (Ikas, 2016)
Liburu eta CD honen xedea era guztietako musika-tresnak haurrei aurkeztea da. ezagunenak, klasikoak, gaurkoak, ohikoak... Helburu pedagogikoa du, hortaz, instrumentuak 6 urtetik gorako haurren eskura jarri nahi baititu. Gainera, Musika Eskola eta Kontserbatorioen Federazioaren batzorde pedagogikoaren oniritzia duen materiala da. Orotara, munduko eskualde guztietako 400 bat musika-tresnaren marrazkiak eta informazioa biltzen ditu, eta 70 bat instrumenturen grabaketak.