Istoriorik gabeko ipuin istorioduna - Arranz, Iñaki; Probanza, Concetta (Donostia : Elkar, 2016)
Liburu honek ez du istoriorik. Ala bai? Badirudi lapurtu egin dizkiotela pertsonaiak, ekintzak, lekuak... Baina orduan, lapurreta bat gertatu da, ezta? Nor da lapurra ordea? Eta noiz, non, nola, zergatik egin du lapurreta?
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura