Istoriorik gabeko ipuin istorioduna / [testua] Iñaki Arranz ; marrazkiak, Concetta Probanza - Arranz, Iñaki (Xaguxar (Elkar), 2016)
Liburu honek ez du istoriorik. Ala bai? Badirudi lapurtu egin dizkiotela pertsonaiak, ekintzak, lekuak... Baina orduan, lapurreta bat gertatu da, ezta? Nor da lapurra ordea? Eta noiz, non, nola, zergatik egin du lapurreta?